• 0nlineBisnes4U

  Bisnes mudah, sesiapapun boleh buat duit Menjana pendapatan sampingan yang lumayan, ada usaha daripada anda, anda akan dapat, kalau tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya...

  Buton

 • Vemma adalah produk berkhasiat  'bioavailable' atau mudah diserap oleh badan dalam bentuk cecair atau 'suplimentary liquid' dengan program nutrisi yang lengkap dengan vitamin, anti oksidan dan multimineral.  Ia  adalah rumusan yang terdiri daripada  lebih 65 mikromineral  daripada sumber  tumbuh-tumbuhan yang kaya dengan  antioksidan, kesemua 12 jenis vitamin asas (A,B komplek, C, D dan E) dan tiga ekstrak botanik yang terdiri daripada keseluruhan buah manggis termasuk kulitnya,  daun aloe vera dan teh hijau bebas kafien. Ketiga-tiga bahan in pula menyediakan anti oksidan, asid amino dan phytokimia yang diperlukan badan kita.  Dengan formulasi ini, Vemma adalah yang produk  nutrisi   yang mengandungi  cecair  antioksidan yang paling kuat  di dunia.

  VEMMA atau ( Vitamin + Essential Minerals + Mangosteen + Aloe Vera ) adalah satu program nutrisi serba lengkap dan terkini yang dapat membantu untuk merawat pelbagai penyakit kronik termasuk kanser. Produk ini telah diperakui oleh 350 ribu Professional Perubatan di seluruh dunia.

  Untuk pengetahuan, kerana ramai yang tidak mengetahui, buah  manggis  amat berkhasiat. Bahan aktif  Xanthone dalam kulit  buah manggis  mempunyai khasiat yang amat menakjubkan.  Khasiat Xanthone dapat membantu merawat  pelbagai jenis penyakit seperti resdung, ulser, gastrik, penyakit darah tinggi, saluran usus yang bengkak, lelah, kencing manis, psoriasis, seborrhea, lebihan kolesterol, penyakit kulit, kekurangan darah, kurang tenaga dan keletihan dan pelbagai jenis penyakit lagi.
                 
  Single Pack - RM342 
  Nutrisi Lengkap untuk sebulan/ 2 aus atau 4 sudu makan sehari
  Isi kandungan Vemma 
  '16 serving untuk 16hari @ 2auns sehari , 2 botol utk sebulan


  Jadikan Vemma sebahagian daripada pemakanan anda setiap hari. Hanya 2 auns setiap hari. Harga produk adalah RM342 untuk 2 botol Vemma cukup untuk bekalan sebulan dan anda boleh upgrade ke pakej yang lebih besar dan mengutungkan sekiranya anda berminat menjadikan Vemma sebagai sebuah bisnes. Dengan membeli setiap bulan anda layak mendapat bonus- bonus daripada Vemma dan anda akan mendapat website percuma untuk mempromosikan kepada rakan-rakan. Ramai usahawan Vemma yang berjaya telah lahir di Malaysia.  Untuk mendapatkan atau membeli produk-produk Vemma sila KLIK SINI  Copyright © 2010 Bisnes Mudah All rights reserved.Powered by Blogger.